Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vedini
őstag
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
KAMELOT #70614 üzenetére
Na lehet jönni kinek mi volt a legdurvább amivel elkapta vagy majdnem elkapta a rendőr
Nekem a legnagyobb ami valami oltári nagy mák is volt, valamikor 18-19 éve mentem az unokatestvérem esküvőjére és nagyon késésben voltam. Akkoriban még csak Polgárig ért az M3 és Nyíregyházára mentem. Azt a részt a 36-ost mindig nagyon szeretem, egy része nyíl egyenes, a másik meg full kanyargós, falu meg kb. nulla. A nyíl egyenes részen ki volt kicsit huplisodva az út ezért ki volt rakva a 60-as tábla, persze átlag mindenki 100-al ment, de ugye siettem, hát 180-al engedtem neki (akkoriban egy Honda Integra Type-R-em volt, ami azért ilyen hepehupák nagyon nem tudtak ledobni az útról). Jön szembe valami kis dobozos autó villog, fékezek egy hatalmasat még mindig 90-en. Már szinte úgy éreztem mindjárt megállok amikor 60-ra lassultam1-2 km és ott is ült a bokrosban egy full fekete autóban a rendőr, a kamerával, de úgy, hogy szemből nem is láttad hátulról próbálta az autókat fotózni. Még 1 km és ott is állt a leállító osztag, jövök szépen gurulok 60-al, látom a rendőr nagyon rádiózik, majd pár másodperc és újra rádiózik, gondolom többször is visszakérdezett, hogy biztos nem ment gyorsan a Honda.
Azért ott rendesen megmentett az a dobozos autó. Biztos elég sok utánajárás meg lóvé lett volna visszaszerezni a jogsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- AliExpress tapasztalatok
- DOOM - The Dark Ages
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest