Hirdetés
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rien
senior tag
válasz MPowerPH #6755 üzenetére
Bocs nem akartam rossz érzést okozni, remélem jól aludtál azért. Ám visszakaptam.
Tegnap úgy keltem fel, hogy nem aludtam. Olyan hasfájásom volt, hogy egyszerűen nem hagyott elaludni....lenyomtam a melót, végeztem és levezetésnek lenyomtam 180 km-t. Ahol jártam nem tudom hány őzikés táblát láttam, rengeteget. Talán életembe nem láttam ennyit egy úton Jó persze nyilván láttam....csak így, hogy pont előtte olvastam amit írtál, mindet kiszúrtam és egyfolytában az eszembe jutottál. Mondom basszus nem aludtam, bár nagyon jól bírom a kialvatlanságot de gondolom a reflexek akkor is késnek valamennyire.
Pár hete halt meg egy srác autóbalesetben és amit mondtak a rokonok, hogy mondta a halottkém, hogy teljesen kipihent volt a szervezete (én nem tudtam, hogy ezt meglehet állapítani, pedig a helyszínelők az egyik kedvenc sorozatom )..........szóval a kettő történet együtt odafelé ment a szívem rendesen, de hazafelé már teljesen nyugodt voltam, de azért az őzikés táblákon megakadt a szemem hazafelé is rendesen.----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gmail
- Milyen széket vegyek?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Tudományos Pandémia Klub
- leslieke farmerzsebe
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest