Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CPU-im eddig
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeZol
őstag
válasz Gsx-rr #53734 üzenetére
Feleségemmel ha megyek vmerre (ami per pillanat az esetek 90%-a), akkor mi is csak egyenesben vagyunk gyorsak (országút/autópálya), városban az útminőség miatt sem megyek gyorsan, meg úgy amúgy sem szoktam csak max +15-20km/h-val haladni, ha pedig netán épp jobb minőségű az út és gyorsabban veszem a kanyart, vagy kikanyarodok egy gyorsan érkező autó elé és ezért gyorsan gyorsítok menettempóra, akkor már jön a rinya jobbról h durván vezetek, úgyhogy minket ha Trabantok nem is (nem látok mostanság), de a Swiftek aláznak minden nap Mind lámpánál, mind kanyarban. Én személy szerint a kanyarvadászatot ott engedtem el, mikor országúton 70es táblánál 160nal haladva a kanyarban (nem belátható, mert fák jobbra-balra) a kanyar közepénél ott volt egy őzike, aki szerencsére az utolsó pillanatban pont továbblépett...
De volt már csak kicsit gyorsabban véve a kanyart előre nem látható bicikliscsapat akik nem annyira mentek az út szélén + közben jött szemből kamion, vagy kanyar közepén vészvillogóval álló teherautó. Utóbbi 2 esetben az őzikés szitu tempójával már összetörtem volna a kocsit, szóval én már csak max. belátható kanyarban kanyarvadászkodom, abból pedig nincs sok, főleg nem egyedül közlekedve.(#53733) Ļantos : Igen, teljesen jól csináljátok, csak így tovább
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest