Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MPowerPH

félisten

válasz MPowerPH #23795 üzenetére

Kifutottam az idobol. Szoval... Nekem sincs gerinctamaszom, de soha nem is hasznalnam, mert a ceges autoban is mindig nullan volt. Az egyetlen bajom az ulesekkel, hogy a hatso tamla nincs ketteosztva, igy a felso resze nem igazithato a lapockamhoz. Pedig ugy az igazi, ha azt tartja valami. Anno mikor E60-at keresgeltem, csak komfort ulessel felszerelt autokat neztem meg. Eszmeletlen kenyelmes, zsenialis ulesek, meg a nyakat/fejet is sokkal jobban tartjak, mivel a fejtamla is elore jon, sot, meg oldaltartasa is van, igy nem faraszto egyenesben tartani a fejedet. Igy mar a gerinctamasznak is lenne ertelme...
    Mar E39-ben is rendelheto volt, de eleg ritka, E60-ban szinten. Sokkal kenyelmesebb mint a sportules, es messze nem olyan feszes, pluszban puhabb is.

Magaval azzal, ha csak E39 vagy E60-ra valtasz, sokkal nem leszel elorebb. Az alap ulesek nem tul kenyelmesek, sport sokkalta jobb, meg ha kicsivel kemenyebbek is. Szoval ha valtasz, akkor nezz apron komfort ulest, es nem lesz problemad a kenyelemmel.

mod: E39-hez eleg olcso lenne, ha talalnal bontottat.

Eyesis: Tiedben nincs meg DPF, szoval igen. :)

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés