Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz MPowerPH #23795 üzenetére
Kifutottam az idobol. Szoval... Nekem sincs gerinctamaszom, de soha nem is hasznalnam, mert a ceges autoban is mindig nullan volt. Az egyetlen bajom az ulesekkel, hogy a hatso tamla nincs ketteosztva, igy a felso resze nem igazithato a lapockamhoz. Pedig ugy az igazi, ha azt tartja valami. Anno mikor E60-at keresgeltem, csak komfort ulessel felszerelt autokat neztem meg. Eszmeletlen kenyelmes, zsenialis ulesek, meg a nyakat/fejet is sokkal jobban tartjak, mivel a fejtamla is elore jon, sot, meg oldaltartasa is van, igy nem faraszto egyenesben tartani a fejedet. Igy mar a gerinctamasznak is lenne ertelme...
Mar E39-ben is rendelheto volt, de eleg ritka, E60-ban szinten. Sokkal kenyelmesebb mint a sportules, es messze nem olyan feszes, pluszban puhabb is.Magaval azzal, ha csak E39 vagy E60-ra valtasz, sokkal nem leszel elorebb. Az alap ulesek nem tul kenyelmesek, sport sokkalta jobb, meg ha kicsivel kemenyebbek is. Szoval ha valtasz, akkor nezz apron komfort ulest, es nem lesz problemad a kenyelemmel.
mod: E39-hez eleg olcso lenne, ha talalnal bontottat.
Eyesis: Tiedben nincs meg DPF, szoval igen.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest