- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
válasz
proradeon #3976 üzenetére
Én előző felévben csináltam meg Bugyjásnál levelező tagozaton az ÁMI-t.
Volt egy rövid beadandó esszé. (Gyakorlatilag bármilyen műszaki témából írhattál) Ezen kívül volt egy fakultatív (tehát nem kötelező) házi feladat és egy ZH, amin szabadott kézzel írott képletgyűjteményt használni. Nem volt könnyű, de ha bejártál és megcsináltad a házit, akkor simán teljesíthető volt.Ha jól emlékszem, akkor azt mondta a tanár, hogy nappalin 2 ZH van.
De vigyázz, mert ha jól tudom Óbudán tök más a tárgytematika, így járj utána, hogy elfogadják-e a tantervedben!
-
buherton
őstag
válasz
proradeon #3976 üzenetére
Baka meg Bugyjás tartja. Nem Bugyjásnál voltam ÁMI-n, de tanított másból, ahol eszméletlen jól leadta az anyagot, de azt keményen vissza is követelte. Baka
vicc kategória azaz ember. Mesél a nagy semmiről, és kompletten egy könyvet követel meg, illetve plusz amit ő még leadott órán. De a tárgyteljesítése nem nehéz, mivel az anyagot nem egyszerre kéri vissza, hanem szorgalmi időszakban több rész zh-t írat, ami ha sikerül, akkor vizsgán az a rész nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Metal topik
- Milyen monitort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OTP Bank topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- HP VICTUS Gamer laptop /i5-12450H/16GB/512 GB SSD/RTX 3050 4 GB/144Hz/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 845 G7 / AMD Ryzen 5 pro-4650U/16 GB/256 SSD/14"/FHD/IPS/Gari/touch
- Kefine Klean + ajándék CVJ CT-3 (3,5mm) dongle
- LG C1 48" OLED - Hibátlan
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron