Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
válasz
abw6291 #6895 üzenetére
Hali
Én most fejeztem be a gazd. ment, de nem érzem úgy, hogy bárhol álom állást kaphatnék. Tisztában kell lenned vele, hogy ez ma a sláger szakok egyike, és mire végzel rohadt sokan fognak hasonló képesítéssel rendelkezni, így ha nincs különösebb vágyódásod valamelyik tantárgy felé, mondjuk controlling, számvitel, pénzügy és társai, akkor csak időpocsékolás lesz(szerintem).
Ha van affinitásod a műszaki pálya, de a marketing felé is, akkor a műszaki menedszer jó döntés lehet, de ha nagyon nem tudsz dönteni, akkor a ker mark vagy gazd meg is megteszi, max az egyetem alatt kitalálod, hogy mi érdekel valójában, ahogy sorra veszed a tárgyakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- LEGO klub
- Projektor topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Formula-1
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest