Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
didyman
őstag
Ilyen kérdéssel tessék az azonnali kérdéseket megkereni. A boltban pedig mutassák meg Előtted, hogy működik, illetve ha külön illesztőprogram volna szkséges a működéshez, úgy legyenek szívesek azt is mellékelni, vagy legalább letölthetőséget.
-
Balinov
titán
elsőkörben keresnék egy Widcomm ill. egy Bluesoleil bt stack-et,arra mitmond az illesztőprogram kézzel megmutatása. Aztán keresnék vmi utalást,esetelg tennék fel képet ide,hogy hogy néz ki,hátha már más is láttott ilyet. Van mgé 1 harmadik fajta driverü bt dongle chipset,de annak az istenér se akar beugrani a neve.Fent nevezett kettő svzsz a piac 90%-t lefedi.
Amugy jó tutira a dongle? Régi class2-es-10k-s X-micro-m is hasonló tünetekkel halálozott el 2 hónap alighasználat után -
Jazz
veterán
Sokat nézelődtem netem, microsoft oldalon, fórumokban, regeditben mindenhol, de erre a problémára megoldást nem találtam, és ilyen problémát sem találtam.
A helyzet oly egyszerű mint a topic címe:
- Adott egy noname kékfog, piros színű, és az van ráírva hogy BlueTooth
(nem én vettem).
- Bedug, illesztőprogramot nem talál (nem is adtak hozzá), természetesen keres, mindenhol interneten update helyen, semmi.
- Eszközelőben is csak annyi van Nagy sárga kérdőjel és ''?USB DEVICE''. Még csak azt sem látja hogy mifajta.
- A legtöbb proléma amiket olvastam (még a microsoft központban leírtak is) legalább addig eljutottak hogy látja hogy kékfog.
SP2-őm van, most lett először bedugva, reklamáláskor bótba állítólag azt mondták ott megy. Everestben megnéztem legalább ennyit lássak, a Hardver azonosítója ez: vid_1131&Pid_1001&Rev_0134
Ilyet közel sem találtam a neten, és a SP2-es támogató lista között sincsen. Magyarán se kép se hang. Ehhet kéne illesztőrporam de honnan?
Thx!
Aktív témák
- Samsung A56 gyári független 6/128GB dobozos
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Eladó OKAI Neon Lite
- T14s Gen6 14" FHD+ IPS Ryzen AI 7 PRO 350 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 15IRX10 - i7 14700HX - 32GB DDR5 - RTX 5050 8GB - 1TB SSD - SOK GARI -
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Western Digital SN850 2TB NVMe With Heatsink for PS5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(nem én vettem).