- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
KeLevente
újonc
válasz
carl18 #13933 üzenetére
Igen, ez is oda sorolhato, révén hol lesz használva, ahogy a további dolgok is amiket leirtam:) Szépen szól amugy szerintem... legalábbis nekem tetszik, meg akik hallották nekik is. Egyikunk sem egy audiofill személy, a lényeg számunkra tetsző módon szóljon. Ez relatív kinek mi tetszik ugyebár. Vártam véleményeket tegnap, ötleteket más ketyerere, de egyrészt nem jöttek, másrészt tesztek alapján nekem tetszik(a vizallosaga különösen a szabadban dolgozas miatt) . Viszont még attól kivancsi vagyok melyiket ajanlottad volna?
-
KeLevente
újonc
válasz
francz'70 #13926 üzenetére
Köszönöm! Igy Tényleg találtam sok tesztet..efelett valahogy elsiklottam a Tronsmart T6 + hengeresrol láttam,olvastam sokat, de az valahogy nekem nem tetszett kulsore..mivel alpinban dolgozok, vasszereles főképp, ott meg kell birja a strapat és kár kiadni sokat érte.. Ma meg is vettem, mar itt van mögöttem a kicsiket(kicsi a büdös francokat:D ) 17 ezerért nem vártam nagy csodát. Nem is kaptam😁 De bizony mondom néktek, ennyiért szerintem ez simán jo. Hangos...legalabbis a kocsiban..Majd meglátjuk természetben, zajban mit produkál, elég szépen is szól, amennyire lehet szépen szólnia. Tény, kollegam JBL charge 5-jehez képest nem szól szépen, de hangosabb és harmadába kerül. Ezt sosem értettem miert is vannak azokhoz hasonlitva a Kínából rendelt(joooo,minden onnan jön szinte) "occcsosagok" . Szóval...Gondolom ne nyuzzam max hangerőn egyből, hagy járatodjon be, mint a hangfalak. Aztán meglátjuk az üzemidőt, hasonlókat ☺️ Köszönöm a segítséget!:)
-
KeLevente
újonc
Szép estét!
Érdeklődnék Evolveo armor 5-el.kapcsolatban van-e valakinek tapasztalata? Munkában lenne hasznalva, elég zajos környezetben néha, de közel hozzám (jelenleg egy 3w-os kis pennys ketyere van 2900 forintért:D csak lássátok nem egy nagy dolgot akarok), egész jónak tűnik, de teszteket nem nagyon találok róla. 17000 ft most kb amikor legutóbb néztem, maradnék az itthoni vetelnel, egyszerűbb es sajnos ilyen árak mellett már kintről se olcsóbb sokszor:/ Tronsmarton gondolkodtam még, de az valahogy kevésbé szinpatikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Távcső topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged