- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
olajbogyo #3480 üzenetére
Üdv!
Bár nem nekem szólt a kérdés, de nekem is megjött a kütyü tegnap, így meg tudom válaszolni.
Amíg töltöd, pirosan világít a teteje, ha feltöltött, zöldre vált. Nálam tegnap déltől este 6-ig töltött, ami kb rendben is van, ha a matekot nézzük: 0,7A-es töltővel töltöttem, az akksi teljes kapacitása 5,2Ah, szóval 7,5 órán keresztül tölti tele egy ideális világban, mínusz a veszteség, szóval én nem lepődnék meg 8 vagy 9 órás töltési időn sem ezzel az adapterrel. Nem tudom, mennyi volt az akksiban gyárilag, nem kapcsoltam be, hagytam töltődni.A minőségéről később írok majd, mert olyan sokat még nem használtam, de eddig nálam 10/9. Megéri az árát, a JBL koppintásokat meg el kell felejteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest