Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
olajbogyo
üzenetére
Üdv!
Bár nem nekem szólt a kérdés, de nekem is megjött a kütyü tegnap, így meg tudom válaszolni.
Amíg töltöd, pirosan világít a teteje, ha feltöltött, zöldre vált. Nálam tegnap déltől este 6-ig töltött, ami kb rendben is van, ha a matekot nézzük: 0,7A-es töltővel töltöttem, az akksi teljes kapacitása 5,2Ah, szóval 7,5 órán keresztül tölti tele egy ideális világban, mínusz a veszteség, szóval én nem lepődnék meg 8 vagy 9 órás töltési időn sem ezzel az adapterrel. Nem tudom, mennyi volt az akksiban gyárilag, nem kapcsoltam be, hagytam töltődni.A minőségéről később írok majd, mert olyan sokat még nem használtam, de eddig nálam 10/9. Megéri az árát, a JBL koppintásokat meg el kell felejteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest