- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
Megjött a Dockin. Igazából már kedden, csak én nem voltam itthon. Péntekről-keddre Németországból, az elég jó részidő
Gyönyörű kis darab, de nem az a .zsebbe beqúrós, indulás a partra. kütyü a maga 2 kilójával. Úgyhogy be kell szereznem egy D Solidot is (most már érdekel a márka). Nagyon kultúráltan szól, nekem csak annyi kritikai észrevételem van, hogy a basszust túltolták, miközben meg nem megy túl mélyre, bár utóbbit nem is várom el sem az árszinten, sem a hangszórók méretéből kifolyólag.
Jelenleg csak egy kis Mi3-mal tudom tesztelni (amelyre azért felhegesztettem egy alap Viper-t). Kékfogról jóval hangosabb, mint aux kábelről, de utóbbiról cserébe nem is szól értelmezhetően jobban, tehát nem fogom így használni.Konklúzióként olcsónak nem olcsó, de a hangjával versenyben levő konkurencia legalább dupla ennyibe kerül. A JBL Xtreme pedig nem versenytárs neki, legalább is hangzásban semmiképp.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest