- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megjött a Dockin. Igazából már kedden, csak én nem voltam itthon. Péntekről-keddre Németországból, az elég jó részidő
Gyönyörű kis darab, de nem az a .zsebbe beqúrós, indulás a partra. kütyü a maga 2 kilójával. Úgyhogy be kell szereznem egy D Solidot is (most már érdekel a márka). Nagyon kultúráltan szól, nekem csak annyi kritikai észrevételem van, hogy a basszust túltolták, miközben meg nem megy túl mélyre, bár utóbbit nem is várom el sem az árszinten, sem a hangszórók méretéből kifolyólag.
Jelenleg csak egy kis Mi3-mal tudom tesztelni (amelyre azért felhegesztettem egy alap Viper-t). Kékfogról jóval hangosabb, mint aux kábelről, de utóbbiról cserébe nem is szól értelmezhetően jobban, tehát nem fogom így használni.Konklúzióként olcsónak nem olcsó, de a hangjával versenyben levő konkurencia legalább dupla ennyibe kerül. A JBL Xtreme pedig nem versenytárs neki, legalább is hangzásban semmiképp.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- League of Legends
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háztartási gépek
- Posta, csomagküldés
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- GTA V
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest