- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
SSlyTR #18039 üzenetére
usb-c kábelt mellékel hozzá, és hátul a gumi felett van írva, hogy 9-12V DC.
Valamint itt van a kis füzete:
[link] kettő oldallal odébb a 14-es. PD adaptor 18WA kijelző hiánya miatt valszeg nem tuti a Lamax. 64 éves lesz fater.
Nézhetünk egy olyat is, hogy IP védettség nélkül mit lehetne kihozni:
jó FM rész
legyen azért hangerő
fogantyú vagy jól hordozható legyen
igazából a bluetooth nem is fontos, és az akkus üzem sem. Csak azért kerültem ide, mert a sima rádiók 1-2W-os hangfallal vannak, a nagy része fizikailag is tök kicsi.Azért gondolkodtam valami munkára valóban, mert amit leejtett, azt szétbontva így nézett ki belül: Szóval, ha pl. falat csiszol, akkor ilyen por lehetséges:
-
-
[CS]Blade2
addikt
Faternak kellene valami FM rádió pincébe, garázsba, melóba. Eddig egy CD-s cuccot használt. 2x3W nagyobbacska hangszóró volt benne, és 2x3-8W kis pár cm-s. Párszor ledobta, és valami megmakkant benne, nem lehet készenlétből bekapcsolni.
Ezt néztem első körben:
Denver WRB-60
Ez talán bírná a port, párát, meg kisebb ütéseket. Írja, hogy nincs hozzá táp. 9V-12V DC kell neki usb-c-n?
Akkor egy gyorstöltős telefontöltő adapter kellene hozzá, hogy ne akkuról üzemeljen, hanem tápról?Néztem 2 hangszórós JVC-t ami CD-s, de 2x1,6W, ugyanennyi árban, és hát inkább szobába való.
A lényeg: FM rádió legyen jó vétellel, legyen egy 10W RMS környéke, és legyen valami fogantyú szerűség. Szerintem a műanyag jobb, mert pincében lenne tárolva is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest