Hirdetés
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: 2025, zárás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
válasz
Akron99
üzenetére
Hát amikor podcastot, hangoskönyvet, internetes rádiót, sorozatot jobb a Tronsmart T6on hallgatni mint a HK Onyx5-ön, mert sokkal jobban hallható a magas, és nem nyomja el az egészet a mély közép, az gáz.
Persze zenében nyilván sokkal testesebb mint az Onyx, de ott meg az állandó brumm-brumm mélynyomó baromi idegesítő. Nem is lehet élvezni a zenét, mert teljesen elviszi a hangszínt a mély. Biztos van aki ezt élvezi, nekem nagy csalódás volt. Vagy a mély ből kellett volna visszavenni ül, vagy egy tisztességesebb, jobb minőségű és nagyobb magas sugárzót mellé rakni. -
carl18
addikt
válasz
Akron99
üzenetére
Hát igen nekem is van külön hifim zenét hallgatni meg filmet nézni
Ha odakint bográcsoltók oda maximálisan jó a bluetooth hangszóró vagy ha valahol nem megoldható az elekromos ellátás.
Esetleg még ha fürdök és kell valami zajkeltő akkor használom a hordozható hangszórót, oda is tökéletes.Jónak jó lett a Minirig 3, kicsit hordozható és hangos ha valakinek erre van igénye. De ennyiért nem éri meg, főleg hogy könnyen járhat úgy az ember hogy ráun vagy ki se használja. Én például mindegyik hangszórómra ráuntam egy idő, meg nem is nagyon használtam és volt hogy fél évet állt a szekrény tetején.
A Flip 4 másolat például kapott SD kártya olvasott és nem olyan jó a hangja mint az eredetinek + nagyon fénylik az oldalán a passzív membrán.
-
Breki
veterán
válasz
Akron99
üzenetére
100 dollár körül vettem, tehát nincs 30 ezer forint, csak itthon 99 ezer!
És, hogy mi a létjogosultsága?
Meg kell hallgatni.
Aktívan hifiztem korábban, a haver aki készítette milliomosoknak tuningol hangrendszereket.
Azt hiszem elmondhatom, hogy simán kiállja a próbát főleg ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Horgász topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kicsit valóban drágbábbak mint 80 ezer.
Ha odakint bográcsoltók oda maximálisan jó a bluetooth hangszóró vagy ha valahol nem megoldható az elekromos ellátás.