- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szepsuti
aktív tag
válasz
csabicska #3388 üzenetére
Pulse 2 sehol sincs az onyxhoz képest. Hangerőben biztosan nem rúg labdába. Felesleges mindent leírni újra, korábban már párszor ki lett tárgyalva az onyx kérdéskör.
Itt sztem választ kapsz minden kérdésedre, én bátran ajánlom neked, csalódni nem fogsz.
-
Hauptmann
veterán
válasz
csabicska #3386 üzenetére
Azt passzolom, de mintha lenne itt kolléga, akinek van/volt Esquire a keze alatt. Mindenesetre az Onyx-al iithoni felhasználás mellett szerintem nem lőssz mellé, nagyon jó a cucc. De mielőtt megvennéd, menj el egy Media Markt-ba, vagy Pesten az Extreme Audio-ba, hallgasd meg a saját eszközöddel BT-n és kábelen is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen7 4750U
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest