- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szepsuti
aktív tag
válasz
csabicska #3388 üzenetére
Pulse 2 sehol sincs az onyxhoz képest. Hangerőben biztosan nem rúg labdába. Felesleges mindent leírni újra, korábban már párszor ki lett tárgyalva az onyx kérdéskör.
Itt sztem választ kapsz minden kérdésedre, én bátran ajánlom neked, csalódni nem fogsz.
-
Hauptmann
veterán
válasz
csabicska #3386 üzenetére
Azt passzolom, de mintha lenne itt kolléga, akinek van/volt Esquire a keze alatt. Mindenesetre az Onyx-al iithoni felhasználás mellett szerintem nem lőssz mellé, nagyon jó a cucc. De mielőtt megvennéd, menj el egy Media Markt-ba, vagy Pesten az Extreme Audio-ba, hallgasd meg a saját eszközöddel BT-n és kábelen is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest