Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: száz pí
Új hozzászólás Aktív témák
-
szepsuti
aktív tag
válasz
csabicska
üzenetére
Pulse 2 sehol sincs az onyxhoz képest. Hangerőben biztosan nem rúg labdába. Felesleges mindent leírni újra, korábban már párszor ki lett tárgyalva az onyx kérdéskör.
Itt sztem választ kapsz minden kérdésedre, én bátran ajánlom neked, csalódni nem fogsz.

-
Hauptmann
veterán
válasz
csabicska
üzenetére
Azt passzolom, de mintha lenne itt kolléga, akinek van/volt Esquire a keze alatt. Mindenesetre az Onyx-al iithoni felhasználás mellett szerintem nem lőssz mellé, nagyon jó a cucc. De mielőtt megvennéd, menj el egy Media Markt-ba, vagy Pesten az Extreme Audio-ba, hallgasd meg a saját eszközöddel BT-n és kábelen is.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest