- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
Tigerdavid #11797 üzenetére
Hopp, nem figyeltem, hogy nincs Jack kimenete a Tv-nek.
Akkor, ahogy Lami66 írta, HDMI-ről kell levenni a jelet.Nem próbáltam még én se , mert csak egy speakerem van, de gondolom egyiket Jack kábellel bedugod a tvbe, a másikat meg tws-ben csatlakozzatod a speakerhez, és kész. Szerintem telefonnal is működnie kellene így, de jövő héten kipróbálom, van a családban még Motion +. -
válasz
Tigerdavid #11797 üzenetére
Sajnos sok tv-nek nincs analóg hangkimenete azaz jack vagy rca. A bluetooth legtöbb esetben késik. Egy (általam nem próbált) lehetőséget tudok hirtelen. A hdmi csatlakozóra kötni egy hdmi>jack átalakítót, valami ilyesmit: [link] vagy [link]
Ennek az audio kimenetére olyan jack kábelt kell kötni [link] , ami kétfelé ágazik el, és arra lehet kötni a két hangszórót -
borbar
tag
válasz
Tigerdavid #11591 üzenetére
Két héten belül Summer Sale és Father's Day az Alin.
Furcsa, hogy a Summer Sale promója még nem indult be.
Bár az is kérdéses, elérhető lesz-e egyáltalán a Motion Boom. Valamiért a kontinentális Európa nem megengedett szállítási célpont. (UK igen.)Érdemes az Amazon.de-t és a eBay-t is nézegetni.
Az Amazonon június 21-22 - Prime Day, szinte már Black Friday. Ha most 90 EUR, akkor még akár 80 alá is benézhet. -
válasz
Tigerdavid #11591 üzenetére
A tv-nél a tv bt-je miatt is lehet csúszás.
Az én LG-mben 4.2 van,sok bt hangszórónál csúszik is a hang.
A JBL-nél is.Ellenben az i12-vel rácsatlakozva nem.
Az Ankerben 5.0 van,ahogy a legtöbb telefonban is,ott nem hiszem hogy csúszás lesz.
Esetleg keresni kell olyan BT adaptert amin van optikai bemenet is és 5.0-ás,de még ebben az esetben is lutri hogy jó lesz e,vagy sem.
Amúgy tv mellé (alá) soundbart kell rakni nem bt hangszórót.
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA SuperNova 750GT 80 Plus GOLD - 52 hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel 2026.12.12 .iSTYLE jótállás
- Apple watch Series 7 41mm stainless steel 41mm megkímélt kiváló akku
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest