- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
BennyRay #11951 üzenetére
Üdv!
Ezekre a célokra nem muszáj rögtön drága hangszórót venni. És nem is kell ide hatalmas hangerő, ha valóban nem hangos zene hallgatás a cél szerintem ide egy Earfun Uboom is simán elég volna. Én nekem az a másodlagos hangszóróm, és valóban jó vétel.
A Dockint szerintem overkill, főleg ha nem használod ki az erejét.
Én este az Uboomról hallgatok már zenét, halk zenelésre elég jó cucc.
Van EQ módja, bel-kül téri mód váltás.Earfun Uboom, de ennek az alternatívája az Tribit Maxsound plus.
Válaszd amelyik jobban tetszik.#11961retesz147
Hey!
Hát ha 2/2 így szólt akkor valóban lehet gyárilag ilyen, de ha zavar akkor nincs más opció mint cserélni. A Motion + jelenleg azért az árért az egyik legjobb vétel.
Hát ha ciripel lehet valami rezonál, vagy lehet valóban gyári hibás egy jó adag hangszóró.
Még a Charge 3-nál volt hasonló hogy a hangszórók egy másfél éven belül elkezdtek recsegni. Torzítania meg semmikép se szabadna, hallottam egy pár JBL hangszórót.
Haver Xtreme 2-es teljes hangerőn se torzít le az átlag esetekben.Talán a Charge 5-nek van egy van foltja, van egy tartomány amit nem képes leadni.
Nekem a első Dockin D Fine-nak volt egy olyan hibája, hogy nagy dübögös részeknél rezonált a fém előlap. Szóval van hogy a hangszóró gyárilag így kerül piacra.
Lehet nem tesztelik ezeket gyárilag annyira, mert megküldik pár dübögös zenével és nem derül fény a hiányoságra. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
BennyRay #11951 üzenetére
A wifi-s vonalat szerintem engedd el! Drágák, és neked szvsz. egyébként is overkill. Én két hangszórót ajánlanék. Az olcsóbb a Tribit MaxSound Plus (egy fórumtársnak ajánlottam nem régi és azóta már vissza is jelzett, hogy tetszik neki) a másik az Anker Motion+ (Ali v. Amazon), amit Gixxer88 is ajánlott. Utóbbi szvsz. akkor érné meg, ha később másra / máshol is használnád, ill. nem riadsz meg egy kis "babrálással" az EQ-val.
Egyébként miért nem fej- .v fülhallgató, ahogy azt Lami66 javasolta?
Esetleg vm. menő "neck speaker"? Mondjuk ezektől nem tudom mit lehet várni. Sose hallottam még ilyet. -
válasz
BennyRay #11953 üzenetére
Ebben az ársávba olyan 120-140k-ig Wifis hangfal nem nagyon lesz.Ha kicsit utána olvasol itt topikban,akkor igazából,az alábbiak játszhatnak (jobbára Amazon.de,vagy Ali eu raktár,de persze több itthon is kapható):
-Dockin D Fine
-Anker Soundcore Motion+ (ezt saját tapasztalat alapján is nagyon tudom ajánlani)
-Klipsch Heritage Groove (Ez 50k felett van).
-Harman Kardon Onyx Studio 5/6 (Ez is 50 felett van)
-Esetleg Marshall Emberton,bár ezért én sokallom azt a 60k+ áratEzek nem annyira tipikus V karakter diszkós hangfalak,de a Harmannál bele kell nyúlni a Spotify eq-jába,mert azért van mélye bőven.
JBL-t az általad leírt okok miatt annyira nem ajánlanám.Lakásban elég sok a mélye mondjuk egy Charge-nak.Igaz pont feljebb írtam a Onyx eq-zását,de ott azért a magasak és a közepek jobban a helyükön vannak mint egy Charge-nál,visszafogott mélyekkel az Onyx akkor is szebben szól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- War Thunder - MMO Combat Game
- OLED TV topic
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Óvodások homokozója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest