Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrJános
aktív tag
válasz
Zsmester89
üzenetére
JBL Go JBL Charge és Sony SRS X2 vel már találkoztam (utóbbi sajátom)
JBL Go bár nem szól rosszul, de azért hallatszik rajta, hogy "kicsi". Elég doboz hangja van, és a hangerő sem átütő. Bár ez látszik a méretén és a Súlyán is 130g.
SRS X2 A Charge nál kicsit hangosabb, de kevesebb benne a mély. Szerintem szépen szól, ebbe már van erő bőven, zárt szobába nem kell maxra tekerni, szabadtérben is jól megállja a helyét. Az 5 órát amit gyári adatként adnak meg azt simán tudja, ha nincs maxon akkor pár órával tovább bírja, nem mértem le de úgy 8-at kibír. 500g
Charge mint írtam mélyben nagyon ott van. Jó Bassotronics bass i love you-t ezen se kell hallgatni mert esélytelen, de ehhez hasonló ultra bass dolgokon kívül mindenre jó. Szépen szól és eszméletlenül sokáig bírja, lehet tölteni róla más eszközöket és pár leddel még azt is kijelzi, hogy hogy áll az aksival. 540g
Holnap tervbe van egy HUAWEI AM10 vétele ha összejön akkor írok róla is pár sort.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Linux haladóknak
- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- További aktív témák...
- Withings ScanWatch 2 42 mm fekete újszerű, garanciális, extra szíjjal eladó!
- Vadonatúj bontatlan Samsung Galaxy okosóra 7 44 mm-es katonai zöld színben! Piaci ár alatt!
- Noblechairs HERO
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Playstation 5 Slim Digital (CFI-2116) eladó garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi