- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaszibat
tag
válasz
pit stop #1637 üzenetére
Valamit félreértettél, mert a 2x10 wattos egy hangszóró, amiben 2 db 10 wattos hangszóró van. Nekem nem a garancia a meghatározó tulajdonsága egy hangszórónak, hanem a hangzás, mert garanciálisan bármilyen gagyit is meg lehet venni, de hallgatni nem olyan élmény, mint azt amelyik még szépen is szól. Persze akinek a Sokol rádió hangzás is elég, az vegyen azt, ízlések és pofonok...
Azért ajánlom figyelmedbe a 2x10 wattos hangszórók közül azokat, melyek itt a fórumon fórumtársaknak már beváltak. Nekem az sl-1000s van ami nekem 11.500 Ft körül volt és nagyon jó basszusa van, van benne kártyaolvasó is. Nagyon jó még a Blitzwolf F4 és a Psyc Monic is figyelemre méltó a kategóriában. A Blitzwolf akár aliexpress-en, akár amazon.de-n, a Psyc ebay-n és amazonon is beszerezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 830 G8 i5-11gen//16GB//256SSD//13.3 " FHD Bang&Olufsen hang
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- SSD-k / HDD-k ( 256gb-2TB-ig )
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest