- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
"Köszönöm a tanácsot! Megérte!"
Örülök, hogy bevált.#11939 carl18
" ... ő is akció+kupon 70-80 dollár közé levihető."
Sajna annyi már sose lesz, hála az Áfa-nak.Mifa: még kevés róla az infó / videó. Én ezt az egy - hellyel-közzel - használhatót találtam. Hát, nem tudom ... ez a tipikusan ~80 Hz körül megtolt basszus, de közép és magas az nincs benne sok. Gondolom app nincs hozzá, aptX támogatás sincs. Multipoint?
70$-t tényleg megérhet, de az eredeti árát (100$+) biztosan nem. -
<Adamsky>
nagyúr
" ... ráteszik az ÁFA-t meg a vámolási díjat?" - ha amazon.de, akkor csak az Áfa játszik.
Amit írtam árat, az már a magyar ár. Kattintgasd végig, és látni fogod.Kis mértékben drágult:
Amazon.de Order Summary
Items: EUR 42,01
Postage & Packing: EUR 6,63
Total before VAT: EUR 48,64
Estimated VAT: EUR 13,13
Total: EUR 61,77
Promotion Applied: -EUR 5,00
Order Total: EUR 56,77 = 20,5e Ft -
Ha eu-n belülről rendelsz (amazon.de),akkor nem szabadna plusz költségnek lennie.
Az árban benne van már az áfa (mindig benne is volt),eu-n belülről jön a csomag tehát elvileg vámkezelési díjnak sem szabadna lennie.
Nekem pénteken jött meg az amazon.de-s csomagom (nem hangszóró,teljesen más),semmi pluszt nem kellett fizetnem. -
<Adamsky>
nagyúr
"A linken "Xsound Go 20 M" van." - annak írják, de nem az. Nem tudom, hogy miért nem képesek kijavítani
Nézd meg a képeket, azon is látszik.
Amit te találtál a magyar boltban (nem hiszem, hogy hamisítvány lenne) az az Xsound Go (olyan is van az amazon-on). Kicsit kisebb, nincs ki-be kapcsolható mély-kiemelés, kisebb meghajtói vannak, és csak elől van benne egy passzív membrán. Az is jó cucc, de szerintem a MaxSound sokkal jobban annál, mint amennyivel nagyobb és drágább. -
<Adamsky>
nagyúr
A megjelölt keretbe a MaxSound Plus fér bele ("cipőkanállal"): €53.77 = ~19 500 Ft (magyar címre)
Nem csak szerintem (volt ilyenem), de sokak szerint a kategória (ár/teljesítmény) legjobbja. -
<Adamsky>
nagyúr
A felsoroltakból én a Tronsmart-okat biztos nem ajánlanám. Saját tapasztalatom ugyan nincs velük, de a YT-s review-k és az itteni vélemények elégnek bizonyultak számomra ahhoz, hogy kerüljem a márkát ...
Az Anker - mint márka - jó lehetne, de ez a konkrét példány finoman szólva már nem mai darab, és amikor új volt sem tartozott a kimagaslóan jó hangszórók közé.
Szintén pár YT-s teszt alapján azt mondanám, hogy mély éppenséggel van benne, de úgy egyébként kissé "tompa" a hangja. Ha csak "diun-disu" zenét hallgatnál, akkor ez lehet nem is lenne gond, de dzsessznél ... hát ....
Külföldi vásárlás nem játszik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Béta iOS-t használók topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mikrotik routerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest