- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
Hi
Ha van áram akkor valami bluetooth parti hangfal.
Múltkor láttam ilyet mediamarkt-ba: Sony GTK-XB5. Kedvcsinálónak: videó.Ha akksis kell mindenképp ezt a videót nézd meg: loudness comparison.
üdv
szabi -
Pandaboy
tag
A legolcsóbb 50 ezer ft - Jam Symphony WiFi aktív hangszórót ajánlom. Tisztán szól, nagy a basszusa, hallottam a MediaM-ban. Teljes hangerőn még nem hallottam kültérben, hogyan szól.
Kicsit OFF leszek = Akkor ha van áramforrás és nem számít a méret, kerti partyhoz inkább ajánlok egy Erősítőt + Hangfalakat vásárolni. Használtan netről kijönne 25-30 ezerből.
Pl. Tesla hangfal 10 ezer ft. Ez nagy hangerőt tud a 20 cm-es mélyel, nagy basszust és tisztán szól. + Erősítőt 15 ezerért bármilyet lehet venni 2x50 wattosat Sony, Pioneer, Technics, Akai, stb...
A telefont meg rákötöd Jack-RCA kábellel az erősítőre. Ha a Bluetooth nem fontos.Ha kicsit drágábban vennél erősítőt+hangfalat 20-20 ezer, akkor is kijön az egész 40-ezerből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged