- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- votlage71: Kábel menedzsment
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asike
csendes tag
válasz
Greg204538 #9763 üzenetére
Én most küldtem vissza a t6 plus upgraded versiont. Hangos alapzaja volt ami nem szűnt meg akármilyen hangerőn hallgattad is. A hangerő szabályozhatatlan volt ha nem telefonról szólt a zene és a telefon hangerejét állítottad. Memóriakártya esetén első olyan fokozaton ahol hajlandó volt zenét játszani úgy üvöltött hogy az irodában nem lehetett beszélgetni. Az akku ideje meg max 5-6 óra ha lehetett. Persze lehet hogy az enyém defektes darab volt de inkább veszek egy soundcore motion+ vagy doss-t
-
carl18
addikt
válasz
Greg204538 #9763 üzenetére
Egy olcsó kinai hangszóróhoz képest jó a Tronsmart T6.
Viszont ha valaki kicsit igényesebb, és szeretne egy hangszórót aminek élvezhető is a hangminsőge akkor már nem igazán opció.
Sajnos a T6 túltolt mélyei alapból nem jönne ki belőle valami szépen, + nagyobb hangerőn ez átmegy egy torz brummogásba ami élvezhetetlen. Equalizer mellet azért ezen lehet javitani, de akkor se lesz belőle egy szent gráll. Mellegles a közép,magas tartomány a mély miatt teljesen élvezhetetlen.
Nekem volt egy Darabig T6 és hát arra jó hogy szóljon/orditson valami de a hangja élvezhetetlen.Most egy Earfun go van, ami kicsit kisebb mint a T6. De klasszisokkal szebben szól. Minden tartomány egész rendben van benne, szép kiegyensúlyozott a hangzása. Persze 75-80% itt is csökken az élvezhetőség, de 70-80% még élvezhető hangminőséget produkál.
60% hangerőn mellet meg lazán elzenél 15 órát.
A T6 akku időben se volt túl acélos, nekem úgy se ment többet 5-6 óránál, ha csak 50-60% ment agy részt.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MAG 341CQP QD-OLED 34" UWQHD ívelt Gaming monitor + több mint 3 év garancia
- Sony PlayStation 5 Media Remote eladó
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest