Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asike
csendes tag
válasz
Greg204538 #9763 üzenetére
Én most küldtem vissza a t6 plus upgraded versiont. Hangos alapzaja volt ami nem szűnt meg akármilyen hangerőn hallgattad is. A hangerő szabályozhatatlan volt ha nem telefonról szólt a zene és a telefon hangerejét állítottad. Memóriakártya esetén első olyan fokozaton ahol hajlandó volt zenét játszani úgy üvöltött hogy az irodában nem lehetett beszélgetni. Az akku ideje meg max 5-6 óra ha lehetett. Persze lehet hogy az enyém defektes darab volt de inkább veszek egy soundcore motion+ vagy doss-t
-
carl18
addikt
válasz
Greg204538 #9763 üzenetére
Egy olcsó kinai hangszóróhoz képest jó a Tronsmart T6.
Viszont ha valaki kicsit igényesebb, és szeretne egy hangszórót aminek élvezhető is a hangminsőge akkor már nem igazán opció.
Sajnos a T6 túltolt mélyei alapból nem jönne ki belőle valami szépen, + nagyobb hangerőn ez átmegy egy torz brummogásba ami élvezhetetlen. Equalizer mellet azért ezen lehet javitani, de akkor se lesz belőle egy szent gráll. Mellegles a közép,magas tartomány a mély miatt teljesen élvezhetetlen.
Nekem volt egy Darabig T6 és hát arra jó hogy szóljon/orditson valami de a hangja élvezhetetlen.Most egy Earfun go van, ami kicsit kisebb mint a T6. De klasszisokkal szebben szól. Minden tartomány egész rendben van benne, szép kiegyensúlyozott a hangzása. Persze 75-80% itt is csökken az élvezhetőség, de 70-80% még élvezhető hangminőséget produkál.
60% hangerőn mellet meg lazán elzenél 15 órát.
A T6 akku időben se volt túl acélos, nekem úgy se ment többet 5-6 óránál, ha csak 50-60% ment agy részt.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 2042
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4-8GB I HDD v SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi 14T 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest