- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Na ez az hogy egy fiatal feltölt egy videót egy hulladékról és bumm 55E nézettség. FAKE JBL XTREME 2.0 MEGÉRI?!
Sajnos a youtube nézettség már rég nem a szakértelmen és tudáson alapul. Én arra gondoltam az amazon lehet azért vette el oluvtól a jutatásait mert nem tetszett nekik ahogy irányitja a vásárlókat.
Erről jutt valami még eszembe, a Kedvenc Táncos Bandám "Melbourne Rockers " 2007-2011 között nagyon népszerüek voltak és hatalmas divat volt akkoriban az eredeti Melbourne Shuffle.
Ők a világ legjobb shuffler bandája, manapság még is a csámpás "Picsa" mutogató lányok több nézettséget érnek el.
Ez egy hasonló sztory mint oluvnak, Hiába a szakértelem ha nincs értékelve. Példaképeim a régi időkből
Pae világszinten ismert táncos
A Régi youtube még kidobta a keresőre rögtön a Wedancehard táncosok videót, szerintem az a probléma a youtube algoritmusa is nagyon megváltozott. -
<Adamsky>
nagyúr
" ... kevés nézettséget produkálnak a videói ... "
Sajna a többségnek ez túl száraz. Sokan nem érti, és talán nem is nagyon akarják megérteni, hogy mit mond. A plebsznek az a fontos, hogy dübörögjön a basszus, rezegjen a membrán, és "táncoljon" a hangszóró. Pl. vegyünk két - 3 évvel ezelőtti - videót:
Harman Kardon go+play - CRAZY DEEP BOOSTED MASSIVE ... : 312e megtekintés
DOCKIN D Fine - JBL Xtreme killer from Germany : 93e megtekintés
Harman Kardon go+play vs Vifa Oslo - outdoor : 30e megtekintés
Ennyi!" ... év elején elvesztette az Amazonos pénzét hirtelen ... "
Ez, hogy is történt? Láttam, hogy van egy ilyen (2019-es) videója is, de még nem volt időm megnézni. Ebben az újban csak említést tesz róla." ... elveszítette a fő állását is a vírus miatt .... "
Szerintem ez tette be neki igazán. Vagy ahogy szokás mondani: tette ki az i-re a pontot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OTP Bank topic
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Autós topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged