Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hcol7

senior tag

válasz féldekás #8779 üzenetére

Alzan 71 ert lattam akciozva az xb72-t. az hordozhato ugyan, de aksi nincs benne. nemtudom, hogy az xb60ban van-e.

Euronicsben sony pg10 59900. Korabbi kommentemben elegge lehuztam hazahozatal utan 5 perccel, igazabol egy impulzus vasarlas tortent melynyomo meret, es vizallosag jegyeben, de az elso elkapkodott probanal eleg szarul szolt, legalabbis a mereteihez es az eredeti arahoz (90-99ezer) formalt elkepzeleseimhez kepest. De aztan felraktam az appot hozza, amivel lehet allitani a hangszineket, es mar a presetekkel is nagysagrendekkel szebben szol, kezi beallitasra meg nem volt idom. Igazabol a masik ami zavart, hogy 50 a max hangero, es legtobbszor, amikor nem voltam 5 meteren belul hozza, feljebb kellett tolni 25-30 nal, hogy elvezheto mely legyen - persze ez mar az a kategoria , aminek a szomszed nem feltetlenul orul. Ugyhogy vegulis boven eleg, mert mar 35 is hangero is tul sok ide allando jelleggel..

Azert irom csak, mert irtad, hogy mindenkepp sony kell, es ez is belefer a keretbe. ez az xb72 vel egyutt jott ki , es a gyari leiras(tudom nem sokat szamit) alapjan erosebb melyet tud tolni annal, csereben nemtud feny effekteket(nekem nemkell, sot, nem is banom ha inkabb a felepitesert es a hangminosegert kell fizetnem, mint a szines fenyekert feleslegesen).

Ebben 18centi a melyhangszoro, az xb72 ben 16. egy ideig ereltem, hogy lecserelem jbl pb100 ra, de az nem froccsenes allo, es az egesz design picit kenyesebb, + kisebb hangszoroi vannak, ezt a pg10 et meg szivfajdalom nelkul tudtam raerosebben bevinni hetvegen, amikor eleredt az eso(felteto alatt volt ugyan).

• B1T3

Topikgazda

válasz féldekás #8779 üzenetére

Ha csak Sony jöhet szóba, jobbat nem nagyon lehet kihozni ebből a keretből.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés