Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcol7
senior tag
válasz
féldekás
üzenetére
Alzan 71 ert lattam akciozva az xb72-t. az hordozhato ugyan, de aksi nincs benne. nemtudom, hogy az xb60ban van-e.
Euronicsben sony pg10 59900. Korabbi kommentemben elegge lehuztam hazahozatal utan 5 perccel, igazabol egy impulzus vasarlas tortent melynyomo meret, es vizallosag jegyeben, de az elso elkapkodott probanal eleg szarul szolt, legalabbis a mereteihez es az eredeti arahoz (90-99ezer) formalt elkepzeleseimhez kepest. De aztan felraktam az appot hozza, amivel lehet allitani a hangszineket, es mar a presetekkel is nagysagrendekkel szebben szol, kezi beallitasra meg nem volt idom. Igazabol a masik ami zavart, hogy 50 a max hangero, es legtobbszor, amikor nem voltam 5 meteren belul hozza, feljebb kellett tolni 25-30 nal, hogy elvezheto mely legyen - persze ez mar az a kategoria , aminek a szomszed nem feltetlenul orul. Ugyhogy vegulis boven eleg, mert mar 35 is hangero is tul sok ide allando jelleggel..
Azert irom csak, mert irtad, hogy mindenkepp sony kell, es ez is belefer a keretbe. ez az xb72 vel egyutt jott ki , es a gyari leiras(tudom nem sokat szamit) alapjan erosebb melyet tud tolni annal, csereben nemtud feny effekteket(nekem nemkell, sot, nem is banom ha inkabb a felepitesert es a hangminosegert kell fizetnem, mint a szines fenyekert feleslegesen).
Ebben 18centi a melyhangszoro, az xb72 ben 16. egy ideig ereltem, hogy lecserelem jbl pb100 ra, de az nem froccsenes allo, es az egesz design picit kenyesebb, + kisebb hangszoroi vannak, ezt a pg10 et meg szivfajdalom nelkul tudtam raerosebben bevinni hetvegen, amikor eleredt az eso(felteto alatt volt ugyan).
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bittorrent topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- LG25UM58 25 Full HD Ultrawide Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo Thinkbook 15 - IIL i3-1005G1 / 8gb ddr4 / 250gb m.2/ jó akku, töltő
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Olvass!! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest