Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
Ha „asztali számítógéphez IS” használnád, de elsősorban hordozhatóként, akkor a mostani 34 ezres áráért nem annyira rossz azért a Charge 4, hiszen azért vannak olyan extrái, hogy vízálló, illetve tudsz róla telefont tölteni. De basszusban azért nem a legütősebb ajánlat, ha nagyon fontos szempont, hogy mélyre menjen.
Ebben az említett Dockin D Fine is jobb, vagy most szintén nagyon jó áron érhető el a Harman Kardon Onyx Studio 5 is, amely gyakorlatilag mélyebbre lemegy, mint a JBL Boombox, csak természetesen max. hangerőben jelentősen elmarad attól, valamint a kialakítása miatt számítógép mellé nehézkes lehet az elhelyezése. -
carl18
addikt
Hát a Charge 4 nem egy olcsó darab, ha lehető legtöbb teljesitmény akarod inkább Dockin D Fine. Vagy érdemes kicsit többet hozzá rakni és vásárolni egy Xtremet. Ha ár-érték arányba nézzük szerintem nem éri meg a Charge 4.
Én is még Tavaly azon gondolkoztam mit vegyek, Végül a Dockin mellet választottam. Jó basszus, nagy hangerő, és remek akku idő.
Gondoltam Charge 4/Sony XB31-32-re is, de valahogy a Dockin fele húzott a szivem.
A Charge 4 szemembe 30E forintot ér maximum,
( Múltkor próbábol a mellékelt Jack kábellel rákötöttem a gépemre a Dockint, úgy néztem rajta végig a Terminátor 2-őt. Teljesen élvezhető volt.)
Charge 4 vs Dockin
Lényegesen érezhető melyik a jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest