- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
<Adamsky> #8241 üzenetére
Pont ilyen színű az enyém is.
Amúgy még nem is a legjobb beállításokkal tesztelte. A legmeglepőbb mint tol, amikor a konfig appban belövöd hogy a fal előtt van 1m távolságra.
Amúgy mikor a muzikerbe bementem én sem Copenhagent akartam venni, hanem Oslót. Viszont mivel ugye elsőre nem azt mutatták be, teljesen belebuzultam. Azt viszont meg kell jegyeznem, hogy sokkal ésszerűbb választás az Oslo ha a hordozhatóságot komolyan vesszük. A Copenhagen tömege jelentős. A párom nem szívesen mozgatja, szerinte nehéz. Annyira nem mint egy Exos-9, de tény hogy kényelmetlen hurcolászni. Szabadtéren pedig egyik Vifa sem pukkan nagyot, de a többiekről már ne is beszélve, oda boombox kategória kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest