Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
-
<Adamsky>
nagyúr
Próbáld meg lebeszélni a haverodat a pendrive-os lejátszásról, de az FM rádióról mindenképp. Utóbbi szerintem nagy szívás ... persze, ha nincs internet a közelben, akkor nem szóltam. Pendrive / sd-kártyás lejátszás. Mocsok sok zene rá tud egy ilyen eszközre férni. Navigálni meg gyakorlatilag lehetetlenség. Elindítod oszt' szól. Ez elég, ill. jó így?
Egyáltalán, bluetooth hangszóró kell az ismerősödnek? Kell, hogy hordozható legyen?
Egy ilyennel lehet jobban járna ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Asus ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Thrustmaster TS -Pc bázis
- Eladó egy Asus g751j Dobozzal gyári tőltővel
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest