Hirdetés
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Őskoczka
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
Max1mus
üzenetére
Tiszta sor

Viszont itt egy (vagy két) dockin kaliberű cucc lett volna otthonra számítógép+tv mellé. Én arra írtam, hogy inkább egy rendes BT képes 2.0 vagy 2.1/soundbar, amik oda-vissza verik azt a kis bluetoothos hangszórót, és mégsincs annyi kábel. És nem lenézem a Bluetooth hangszórókat (nekem is van egy Tronsmart mega és egy harman go play, öcsémnek egy doss sounbox xl-t vettem), ha tényleg nem akarja hordozni, fölösleges.
beci: passzolom a 2.0 kérdést, egy ideje nem követem a piacot, de valami ilyesmire gondolok. Bluetoothos, távirányítós, valószínűleg a hangja is rendben van. Go play előtt nekem egy microlab solo 7c aktív hangfal volt, de annak kell hely, és BT sincs. De szerintem már 30-40k körül is van választék.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3 DB Levovo ThinkPad T450 hibás noti
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Nikon ) Camo Edition
- HP DesignJet T525 24" (A1) nagyformátumú plotter állvánnyal, újszerű állapotban, Wi-Fi-s
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 16GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest