Hirdetés
- Jhonny06: Új gépsárkány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
Max1mus
üzenetére
Tiszta sor

Viszont itt egy (vagy két) dockin kaliberű cucc lett volna otthonra számítógép+tv mellé. Én arra írtam, hogy inkább egy rendes BT képes 2.0 vagy 2.1/soundbar, amik oda-vissza verik azt a kis bluetoothos hangszórót, és mégsincs annyi kábel. És nem lenézem a Bluetooth hangszórókat (nekem is van egy Tronsmart mega és egy harman go play, öcsémnek egy doss sounbox xl-t vettem), ha tényleg nem akarja hordozni, fölösleges.
beci: passzolom a 2.0 kérdést, egy ideje nem követem a piacot, de valami ilyesmire gondolok. Bluetoothos, távirányítós, valószínűleg a hangja is rendben van. Go play előtt nekem egy microlab solo 7c aktív hangfal volt, de annak kell hely, és BT sincs. De szerintem már 30-40k körül is van választék.
Új hozzászólás Aktív témák
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! LENOVO ThinkCentre M800 - i7, 8GB/120GB
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest