- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
tillatrilla
senior tag
válasz
pècsimunkás #5262 üzenetére
Sajnos wifi nincs ahol dolgozom,a rádió meg elég jól megeszi az adatkeretem (havi 1Gb) 40%-át.
FM rádió van,de ugye akkor össze kell drótozni a telefont a zenedobozzal. Tudom,nehéz eset vagyok... Megmutatom,mit használok jelenleg: [link] Nem röhög... Persze,az usb foglalat már kitörött belőle,de raktam a hátuljára egy 18650 aksi tartót,és 2-3 órán keresztül elvagyok vele. És van nálam mindig tartalék aksi,meg töltő hozzá. Minőségben nyilván elmarad a márkásabb cuccoktól,de ezért volt csak annyi az ára.4-5 dolcsi volt utoljára azt hiszem. Line in,BT,micro sd kártya hely,és még mindig működik.1x3w talán a teljesítménye,én ebből indultam ki,hogy ennél bármi jobb lehet alacsony áron. Olvastam véleményeket az NBY s18-ról,dicsérik a hangzását. Szóval szerintem leszűrtétek,hogy nem az utcán sétálva akarom bömböltetni,vagy partikon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Konfig Ryzen 7 9700X 32GB DDR5 1TB SSD RX6900XT 16GB!
- Eladó Gamer PC i7 14700, RTX 5070, 32 GB 6000mhz RAM, Vizhűtés, 850W 80+ Táp, 2 év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Eladó: Bowers & Wilkins PX7S2e - garanciás
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest