Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe979
senior tag
válasz
Virág et.
üzenetére
Helló. Nekem a 100-as széria van. Több célra használom.Autóban, utazáskor a pincében,de inkább tv pocsék hangszóróit váltottam vele, kevés helyem volt, így csak ilyesmi jöhetett szóba. Tűrhető a hangzása, jobbak mint a pohár méretű cuccok. 4 ceruza elemmel megy, ha nem BT forrást használsz, akkor egész tűrhető az üzemideje. Halkan fej közelében azért ezek bőven kellemesek és élvezhetőek.Szokni kell őket,mert igencsak doboz világ. Ebben az ár sávban nem hiszem, hogy találni igazán korrekt hangzásút. Én a mall.hun vettem ezt , bontott volt de nem használt, úgy volt 11k.
-
twi452
senior tag
válasz
Virág et.
üzenetére
Extremeaudio-nál szerintem meg lehet hallgatni a dolgokat igaz nem a kínai csodákat
Viszont pénteken náluk is lesznek akciók néhány drágább bt hangszóróra külön black friday akció illetve minden másra %-os kuponok.Úgyhogy talán meg tudod hallgatni és pénteken kiderül h mennyire lesznek akciózva.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vírusirtó topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WireGuard VPN a mindennapokra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos fejegységek
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó többfajta rig keret! + tartozékok!!!!!!!
- HP 2400 WAT szervertáp - HASZNÁLATLAN
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb új!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont pénteken náluk is lesznek akciók néhány drágább bt hangszóróra külön black friday akció illetve minden másra %-os kuponok.