- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- sziku69: Szólánc.
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe979
aktív tag
válasz
Virág et. #52 üzenetére
Helló. Nekem a 100-as széria van. Több célra használom.Autóban, utazáskor a pincében,de inkább tv pocsék hangszóróit váltottam vele, kevés helyem volt, így csak ilyesmi jöhetett szóba. Tűrhető a hangzása, jobbak mint a pohár méretű cuccok. 4 ceruza elemmel megy, ha nem BT forrást használsz, akkor egész tűrhető az üzemideje. Halkan fej közelében azért ezek bőven kellemesek és élvezhetőek.Szokni kell őket,mert igencsak doboz világ. Ebben az ár sávban nem hiszem, hogy találni igazán korrekt hangzásút. Én a mall.hun vettem ezt , bontott volt de nem használt, úgy volt 11k.
-
twi452
senior tag
válasz
Virág et. #52 üzenetére
Extremeaudio-nál szerintem meg lehet hallgatni a dolgokat igaz nem a kínai csodákat
Viszont pénteken náluk is lesznek akciók néhány drágább bt hangszóróra külön black friday akció illetve minden másra %-os kuponok.
Úgyhogy talán meg tudod hallgatni és pénteken kiderül h mennyire lesznek akciózva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Nintendo Switch
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest