- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zsolt19900
őstag
akasztó? a márlihoz komplett hordtáskát kapsz, amibe még a töltője és/vagy egy telefon is belefér akár
persze kinek miMint írtam, tömör fa doboz, nehéz van benne anyag.... ami egyetlen hátránya (és amin dolgozok is a szürkeállományomban), hogy keresni fogok rá 1-1 hozzáillő védőrácsot a mélyközép hangszóróknak, mert így eléggé védtelenek és figyelni kell rájuk
+ nem értem ezt a vízállóság témát sem.... ha egyszer az egyik tudja az összes többi vele "összehasonlított" nem, akkor az nem a többi hibája, hanem az első érdeme.... de ez is teljesen speckó dolog szerintem, hogy valaki a víz alatt szeretné áztatni/tartani.... ugye-ugye
(ha már ragaszkodunk a reklámszövegében foglaltakhoz és akár ki is használnánk azt)
orbo: a kipróbálásra gondoltam, ahogy lentebb is írta a kolléga
(persze, azt már mindenki döntse el maga, hogy elmegy kipróbál 3-4-5 vagy akár több terméket és -valamelyik akár tetszik is neki- ennek ellenére elmegy vásárlás nélkül, mert máshol pl. pár ezressel olcsóbb, de itt is: kinek mi
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Windows 11
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Facebook és Messenger
- Mini-ITX
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- BestBuy topik
- BMW topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest