Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
válasz
Krill77 #4114 üzenetére
6. te direkt vagy ekkora bunko vagy faj valami es ezzel vezeted le? Amugy amirol az 5. pontban gondolsz az szeritnem inkabb az erzelmi alapu dontes.Mivel nekem regota kinezett a charge 3 lehet elfogult vagyok vele kapcsolatban. Az erzelmi dontesek mint olvastam elore valobbak az ember agyaban mint a logikaiak.
En ertekelem a hozzaszolasokat de jolenne ha ebbol a leereszkedo szereprol lejonnel kicsit mert nagyon banto es nem uriemberhez melto.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo YOGA L13 Gen2 / Intel i7-1165G7 / 16gb ddr5 / 500gb ssd / FHD TOUCH / Ceruza / windows11
- Lenovo ThinkPad L390 / Intel Core i3 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- Lenovo ThinkPad T580 / Intel i5-8350 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- YOGA Lenovo FHD NEM ÉRINTŐ-KIJELZŐS Intel core i5 8gb DDR4 256 ssd win11 NEM ÉRINTÖKIJEL
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest