- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
Miert kell nezni a feszultseget? Mire gondolsz ezalatt?
Azt irod a dockin 7.4 voltos akkuja melett 6600mAh a kapacitasa. Nade ha nagyobb a feszultseg akkor ugyaz az aram folyik at kisebb ellenallason hiszen i=u/r. Ami logikusan hangzik mivel a dockinban nagyobb a a hangszoro, es ezert kisebb az ellenalas.
Oszinten nem teljesen ertem hogyvannak ezek a dolgok, de nemis tudom hirtelen hoil kellene errol olvaasni, meg lustaa is vaagyok nagyon belemenni.
Az viszont biztos hogy hacsak nem valami energia/hang mutato sokkal jobb valamelytikben, akkor sokkal kisebb tomeg melett a charge 3 hasonlo ideig birja.Vaalahogy arra jutotttam most, hogy jo lehet tuti a dockin, de jelenleg joval dragabb mint a charge3, de ami meginkabb zavar hogy tul nagy, tul nehez. Nekem nemis kell ekkora hangero, ugyse tudom kihasznalni, a hordozhatosag viszont sokkaal fontosabb. Nem megyek sokra egy szupi hangszoroval ha repules melett az egesz taskamat kitolti es semmi mas nem fer el melette, raadasul nehezebb is.
Amazonon talaltam valaki aki irta hogy probalta tvre kotni a dockint de nemvolt az igazi, mas a hangprofil, filmekhez nem tetszett neki. Ez alapjan ha itthon erre nemtudom hasznalni, nemlatom ertelmet a +40euronak, amugyse hallgatok sokat zenet itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest