- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
Miert kell nezni a feszultseget? Mire gondolsz ezalatt?
Azt irod a dockin 7.4 voltos akkuja melett 6600mAh a kapacitasa. Nade ha nagyobb a feszultseg akkor ugyaz az aram folyik at kisebb ellenallason hiszen i=u/r. Ami logikusan hangzik mivel a dockinban nagyobb a a hangszoro, es ezert kisebb az ellenalas.
Oszinten nem teljesen ertem hogyvannak ezek a dolgok, de nemis tudom hirtelen hoil kellene errol olvaasni, meg lustaa is vaagyok nagyon belemenni.
Az viszont biztos hogy hacsak nem valami energia/hang mutato sokkal jobb valamelytikben, akkor sokkal kisebb tomeg melett a charge 3 hasonlo ideig birja.Vaalahogy arra jutotttam most, hogy jo lehet tuti a dockin, de jelenleg joval dragabb mint a charge3, de ami meginkabb zavar hogy tul nagy, tul nehez. Nekem nemis kell ekkora hangero, ugyse tudom kihasznalni, a hordozhatosag viszont sokkaal fontosabb. Nem megyek sokra egy szupi hangszoroval ha repules melett az egesz taskamat kitolti es semmi mas nem fer el melette, raadasul nehezebb is.
Amazonon talaltam valaki aki irta hogy probalta tvre kotni a dockint de nemvolt az igazi, mas a hangprofil, filmekhez nem tetszett neki. Ez alapjan ha itthon erre nemtudom hasznalni, nemlatom ertelmet a +40euronak, amugyse hallgatok sokat zenet itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest