- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz
bigmasterg #3937 üzenetére
Nos, sajnos autós téren teljesen analfabéta vagyok. Tudom vezetni, megtalálom a szerelőt, és nekem ennyi teljesen elég
Nekem tulajdonképpen csak egy aux kimenet kellene, hogy podcasteket, illetve online rádiót hallgathassak vezetés közben (van hangfal meg rádió is). Ha egy ilyet meg lehet oldani ~15.000 Ft-ból amiben már a szerelés is benne van akkor az nem lenne rossz, de ennél többet biztos nem áldoznék rá, majd talán a következő autómnál figyelmesebb leszek, ezt az autót is csak apósomnak köszönhetem, ők adták ide használni...
-
carl18
addikt
válasz
bigmasterg #3937 üzenetére
Ezzel egyetértek, a hordozható hangszórók a boomboxokat váltják ki, De a régiek kis elemes hifiknél maga az ellem volt a probléma. Még 2012-2013 fele akartam valami hordozható hangszórót hogy tánc videók miatt legyen valami értelmes háttérzaj. Néztem a hordozható kis magnókat, hát 8 góliát/bébi ellem igazán költséghatékony.
és hát a hangminőség se volt valami jó.
Azért a bluetooth hangszórók már csak az akkumulátor miatt is költséghatékonyabb. Na meg a méret a másik szempont
Még a Dockin D fine, Jbl Extreme is 2 kg tokkal vonóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest