- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaszi72
senior tag
válasz
Krill77 #2365 üzenetére
"(némi támpontot adhat, de akkor is ki kell próbálni vásárlás előtt, esetleg egy másikkal össz hasonlítani)"
Tény, Oluv videója alapján döntöttem anno az Onyx studió mellett. Véleménye nem érdekelt, arra figyeltem amit hallok.
De össze hasonlítottam és kipróbáltam mielőtt megvettem.
+ az sem mindegy min hallgatod a teszt videókatA minőséget pedig mindíg meg kell fizetni.
Először én is sokaltam az összeget azért amilyet szerettem volna, de vártam pár hónapot, tettem még hozzá és olyat vettem amilyet akartam.
Azóta betege lettem és van három HK(Go&Play,Onyx Studio, Esquire), egy kis Go meg egy Xiaomi. Nagyjából van össze hasonlítási alapom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest