- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
otoaak
tag
Nem próbáltam cseréltetni az aksit. Mikor töltőn van akkor 2 fehér led villog, mikor feltöltődött akkor csak 1 szóval ilyen téren tényleg nincs gond. Bekapcsolás után van, hogy jó a kijelzés aztán pár perc múlva átvált két villogó ledre vagy teljesen kikapcsolnak a ledek. Leginkább délután/este van használva ezért a hangerő is majdnem minimumon van, a gyerekeknek megy róla este elalváshoz a picúr rádió most kb. két hete nem volt töltőn szóval azért nem árt ha jó a kijelzés mert most így esélytelen megjósolni mennyit bír még, nagy mázli, hogy legalább a végén villog a piros led de ha kint vagyok a telken vagy a garázsba ott már ilyenkor késő mert nem tudom tölteni. Azt, hogy mennyi idő alatt van tele nem tudom mert ha tölteni kell felrakom este töltőre reggel leveszem és ennyi, talán olyan 4 óra lehet a valós érték de sose mértem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox Series X|S
- 3D nyomtatás
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Epson nyomtatók
- További aktív témák...
- Dell Precision Tower 3620 tervezőgép
- Eladó Asus laptop! Használt netezèsre tökèletes ppt stb...
- POS érintőképernyős 15,6 monitor Elo Touch, NFC kártyaolvasóval
- Eladó újszerű belèpő gamer pc! Msi Rtx 3050, 3terra tárhely, 16gb ram +tartozèkok
- Dell 3280 Intel core i3 10100T 8gb ddr4 3,0Ghz 250ssd aio all in one pc
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest