- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
Hi
Ha van áram akkor valami bluetooth parti hangfal.
Múltkor láttam ilyet mediamarkt-ba: Sony GTK-XB5. Kedvcsinálónak: videó.Ha akksis kell mindenképp ezt a videót nézd meg: loudness comparison.
üdv
szabi -
Pandaboy
tag
A legolcsóbb 50 ezer ft - Jam Symphony WiFi aktív hangszórót ajánlom. Tisztán szól, nagy a basszusa, hallottam a MediaM-ban. Teljes hangerőn még nem hallottam kültérben, hogyan szól.
Kicsit OFF leszek = Akkor ha van áramforrás és nem számít a méret, kerti partyhoz inkább ajánlok egy Erősítőt + Hangfalakat vásárolni. Használtan netről kijönne 25-30 ezerből.
Pl. Tesla hangfal 10 ezer ft. Ez nagy hangerőt tud a 20 cm-es mélyel, nagy basszust és tisztán szól. + Erősítőt 15 ezerért bármilyet lehet venni 2x50 wattosat Sony, Pioneer, Technics, Akai, stb...
A telefont meg rákötöd Jack-RCA kábellel az erősítőre. Ha a Bluetooth nem fontos.Ha kicsit drágábban vennél erősítőt+hangfalat 20-20 ezer, akkor is kijön az egész 40-ezerből.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest