Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- 20230101_102713676_iOS
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
válasz
alphamooncam
üzenetére
Olvastam az egészet, csak fontosnak tartom a biztonságot, ezért örültem, hogy Adamsky említette.
Azért az Extreme 1 nem egy marokhangszóró, még akkor vettem, amikor egyedül a kategória királya volt ( Product dimensions 13.6D x 28.8W x 13.2H cm, weight 2.4 kg ).
A láda a képeden kb. az együléses nyílásig tartana, tehát jelentős helyet elfoglal a csomagtartóból, de vásárláskor nem zavaró. Ritka esetekben kiszerelem kb. 2 perc és textil ragasztóval fedem a kábelvégeket.Peaceliker: ülés alatt a kánikulában érdekes lehet a helyzet. Oké ha klímázunk... A csomagtartóban párszor belefutottam az erősítő védelmi rendszerébe, túlmelegedett és lekapcsolt. Mindegy is ez off itt, csak tapasztalat megosztásnak szántam.
Azt nem tudom, hogy ezek a bluetooth hangszórók is leveszik-e a teljesítményt vagy egyszerűen lefüstölnek ha túl vannak hajtva?
Új hozzászólás Aktív témák
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest