Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz Taybor #18777 üzenetére

"Meggyőztetek a harmant illetően!"
    Ha van egy – tényleg jó/jobb fülesed – akkor azért hallgass meg egy binaural-os felvételt a YouTube-on (most már akad pár ...). Aláírom, hogy nem egy gyönyörűség az Uboom X, de nem is fájdalom (pl.) ránézni. Én spec. ki merem jelenteni, hogy szól úgy, mint az Go + Play, sőt! És, akkor ott az app, ahol van rendes eq. (ha kellene, de szerintem nem kell), ahol a be- / kikapcsoló hang hangereje állítható, stb.

DE! Ha nem mozgatod a cuccot, sőt van helyed két kisebb / közepesebb hangszóróra, akkor én biztos, hogy egy sztereó rendszert javasolnék. Egy jó sztereó hangzással – pláne, ha néha igényesebb(en) kevert muzsikát is hallgatsz – egyszerűen nem tudja felvenni a versenyt egyik hordozható bt. hangszóró se.

Vannak boltok, szerintem itt a PH!-n is van sztereós / 2.0-s topic, ahol ha megadod a keretet (mondjuk 130e), akkor tuti tudnak neked egy jó szettet ajánlani.
    Egyszer már itt a topic-ban is összedobtam egyet itt valakinek, így ezt most ide másolom (amolyan gondolatébresztőnek):
    Polk Audio Monitor XT15 Compact Shelf Speaker
    Fosi Audio BT20A Stereo Audio 2-Channel Amplifier Built-in Mini Hi-Fi Class D Amplifier

... de ahogy írod, vannak aktív hangfalak is (bár én inkább vennék külön erősítőt + hangfalakat a "nagyobb mozgástér" miatt).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés