- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Taybor #18777 üzenetére
"Meggyőztetek a harmant illetően!"
Ha van egy – tényleg jó/jobb fülesed – akkor azért hallgass meg egy binaural-os felvételt a YouTube-on (most már akad pár ...). Aláírom, hogy nem egy gyönyörűség az Uboom X, de nem is fájdalom (pl.) ránézni. Én spec. ki merem jelenteni, hogy szól úgy, mint az Go + Play, sőt! És, akkor ott az app, ahol van rendes eq. (ha kellene, de szerintem nem kell), ahol a be- / kikapcsoló hang hangereje állítható, stb.DE! Ha nem mozgatod a cuccot, sőt van helyed két kisebb / közepesebb hangszóróra, akkor én biztos, hogy egy sztereó rendszert javasolnék. Egy jó sztereó hangzással – pláne, ha néha igényesebb(en) kevert muzsikát is hallgatsz – egyszerűen nem tudja felvenni a versenyt egyik hordozható bt. hangszóró se.
Vannak boltok, szerintem itt a PH!-n is van sztereós / 2.0-s topic, ahol ha megadod a keretet (mondjuk 130e), akkor tuti tudnak neked egy jó szettet ajánlani.
Egyszer már itt a topic-ban is összedobtam egyet itt valakinek, így ezt most ide másolom (amolyan gondolatébresztőnek):
• Polk Audio Monitor XT15 Compact Shelf Speaker
• Fosi Audio BT20A Stereo Audio 2-Channel Amplifier Built-in Mini Hi-Fi Class D Amplifier... de ahogy írod, vannak aktív hangfalak is (bár én inkább vennék külön erősítőt + hangfalakat a "nagyobb mozgástér" miatt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged