Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wolfskin

őstag

válasz <Adamsky> #18734 üzenetére

Megnéztem az ajánlásokat, köszi!
    A Bose dupla ár, de a másik kettő szimpatikus. Mint koncepció jobban hangzik egy nagy hangszóró, mint 2 kicsi, a nagy membrán azért több levegőt mozgat meg. Bár a 6,2 ill. 6,7 cm vs. 2 x 5 -5.5 cm (kb) esetében nem is annyival kisebb, és 2 db.

Ahogy látom kb mind ugyanazt tudja, egyik esetében sincs olyan USP, ami ütne. Szerintem a 25-30h lejátszási idő egy marketing érték, méretre, súlyra egy kategória. A Soundcore mellett szól, hogy tapasztalatból kikapcsolhatók a rendszerhangok. A többinél passz.
    Ebben a pici, szélessávú méretben valószínűleg a HD kodek nem játszik nagy szerepet, ahogy korábban te is már is írtad (a Dockinnál se teszteltem, hogy önmagában az LDAC kihallható-e, vagy a jobb dac, op amp, és a EQ együttes hatásai közül csak az kodek mekkora szerepet játszik.).
    A Soundcore mindenhol kapható, a Tribit van az emagon, da ahogy láttam, a Tozo csak külföldről hozható be.

Hangra van köztük különbség?

PS Az meglep, hogy a soundcore 100 annyival gyengébb a 300-nál. Összehasonlító videókban alig hallani különbséget. És az is csalóka, hogy papíron ugyanolyan vastagok (5,5cm), videón meg úgy látszott, a 100 jóval vastagabb.

@#18735The Stig Igen, méretre nekem ez az mobilitás felső határa, jól lőtték be a gyártók, hogy ide pozícionáltak vezető termékeket. egy jó kompromisszum a hang és a mértet közt. Az, hogy lapos és nem köbös, javítja a pakolhatóságát és nagyobb membránfelületet enged.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés