- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
<Adamsky> #18734 üzenetére
Megnéztem az ajánlásokat, köszi!
A Bose dupla ár, de a másik kettő szimpatikus. Mint koncepció jobban hangzik egy nagy hangszóró, mint 2 kicsi, a nagy membrán azért több levegőt mozgat meg. Bár a 6,2 ill. 6,7 cm vs. 2 x 5 -5.5 cm (kb) esetében nem is annyival kisebb, és 2 db.Ahogy látom kb mind ugyanazt tudja, egyik esetében sincs olyan USP, ami ütne. Szerintem a 25-30h lejátszási idő egy marketing érték, méretre, súlyra egy kategória. A Soundcore mellett szól, hogy tapasztalatból kikapcsolhatók a rendszerhangok. A többinél passz.
Ebben a pici, szélessávú méretben valószínűleg a HD kodek nem játszik nagy szerepet, ahogy korábban te is már is írtad (a Dockinnál se teszteltem, hogy önmagában az LDAC kihallható-e, vagy a jobb dac, op amp, és a EQ együttes hatásai közül csak az kodek mekkora szerepet játszik.).
A Soundcore mindenhol kapható, a Tribit van az emagon, da ahogy láttam, a Tozo csak külföldről hozható be.Hangra van köztük különbség?
PS Az meglep, hogy a soundcore 100 annyival gyengébb a 300-nál. Összehasonlító videókban alig hallani különbséget. És az is csalóka, hogy papíron ugyanolyan vastagok (5,5cm), videón meg úgy látszott, a 100 jóval vastagabb.
@#18735The Stig Igen, méretre nekem ez az mobilitás felső határa, jól lőtték be a gyártók, hogy ide pozícionáltak vezető termékeket. egy jó kompromisszum a hang és a mértet közt. Az, hogy lapos és nem köbös, javítja a pakolhatóságát és nagyobb membránfelületet enged.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged