Hirdetés
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #18290 üzenetére
Arra kíváncsi lennék ha az általad bele rakott magas sugárzot bele rakná a Tronsmart mivel emelkedne a T6 Max gyártási költsége?
1-2 dollár kínai nagyker áron.Én kíváncsi vagyok miután ezt le gyártják nincs senki aki ki próbálja és azt mondja? Gyerekek ez élvezhetetlen! Csak írtad ez már a 3. Verzió amivel találkozol de a hangzást meg se próbálták javítani.
Dockin D Fine is ugyan így megy a gyári hardver Woofer ugyan az mint 7 éve a T6 Max esetében se akar a gyártó javítani.
Ha te házilag ilyen könnyen javítod kis emberként egy nagy cégnek ez vajon miért nem megy.
Vagy lehet ezt olcsó gyártani és a profit a lényeg.Pedig a T6 Max nem volna csúnya se de a közép és magas tartomány valahogy borzalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest