Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz Zirowe #17949 üzenetére

Úgy voltak vele egyszerűbb törölni a rendelést. Érdekes hozzá állás, akkor kár volt az Early Birdra feliratkozni ha úgy se kapsz terméket azon a áron. Mikor valami túl szép hogy igaz legyen akkor az valszeg nem is lesz az. :U Még jövőhéten tényleg valami útnak indulhat de a fekete péntek az amazon prime napok miatt lehet ebből max karácsonyra lenne hangszóró.

#17950SSlyTR
    Nekem a Dockin D Fine úgy szólja a legnagyobbat ha sarokba rakom, mivel hátul van a passzív membrán így úgy még jobban vissza veri a basszust a sarok+ elől a 2 Woofer és elég jól szól a méretéhez képest. Ilyen Kompakt hangszórók esetén sokat számít az elhelyezés.

Az Uboom L két 55MM Driver van meg 2 oldal passzív membrán így sarokba vagy fal mellet az is jobban szólhat. :K Mert egy Kompakt hangszóró esetén ha se fal semmi nincs körülötte akkor elveszik a hang az üres térbe.

Még jó régen 14-15 éve csináltam egy kis udvari zenehallgatást.
    Szóval bent a lakásba a kis mélyláda sarokba elég durva mélyeket tolt. Udvarba ki vittem kipróbálni és a basszusok eltüntek, gyakorlatilag nem volt basszus. :DDD JVC mélyláda volt 13cm mélysugárzó mellet. Még meg is van most is csak nem használom.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés