- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky> #17792 üzenetére
Ahogy szól (fülre) ott nem győzött meg arról, hogy megéri a csere. Csak grafikonokat nézve jobban viszketne a tenyerem az tény
Van amiben jobban tetszett és van amiben nem. Ugye ízlés kérdése is. Nekem is pl amúgy éppen bejön a b2p hülyegyerekes hangzása meg hogy max hangerőn remeg rajtam a nadrág néha
Illetve itthon ülök egyedül, kertes házban én ritkán hallgatom 80% alatt, de nem ritkán maxon.Az a másik dolog, hogy mivel belefér anyagilag a dolog, nem rágom addig a témát. Ez szerencsés dolog és hálás is vagyok az életnek ezért az állapotért.
Nyilván komolyabb kiadások előtt én is szó szerint rommá olvasom magam.A harmadik hogy az sem mindegy honnan váltana az ember.
Most lenne még meg a soundbox xl pl akkor tuti ezt venném, mert hát csak sokkal olcsóbb is, tényleg jó deal ennyibe.
De mivel ott a b2p amit amúgy szeretek is nyilván más kell hogy megyőzödjek. Impulzus, az kell a bugi, hatalmasak fícsör, akármide talán nem leszek ettől szar ember
Minden esetre azért az überalles érzést senkiben nem hozta el az uboom x, ahogy azért várva bolt. Habár erősebben irreális elvárás is volt talán ennyi pénzért.
Arra is kíváncsi leszek hogy konkurens árazására milyen hatással lesz. A piaci verseny mindig jó ha végfelhasználóknak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Vegyszerek, permetezés, Élettani hatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- DELL T40 EMC Szerver
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged