- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
válasz
Peaceliker #17688 üzenetére
Nekem viszont az lehet jobb, hogy az idő 90%ban sztereoban jön a zene az asztal két szélétől. (Ahogy most) Lehet nem is tudom megemészteni. Egy uboomL nagyon sovány egy oldalról.
Viszont van sony xb30 és xb32 is, akiket párba lehet állítani (igaz nem olyan egyszerűen).
De akkor már megkérdezlek titeket, talán tudtok okosat mondani.Asszonynak van xb30 sonyja. Jó régi, én mindig csesztettem vele, hogy egy hulladék. Nincs benne semmi közép. Kb úgy szól mintha 2 dobozba be lenne zárva. Aztán lett egy xb32-m, ami azért szépen szól. De mikor bénáztam a kettő összepárosításával, több youtube review-t találtam, hogy a legjobb hangszóró. Na ez már furcsa volt, mert ebben semmi közép nincs, a mély is fura, eq-val sem lehet menteni.
Aztán megtaláltam az obvius-bird hangszóró rangsorát. UboomL az élen, xb30 valahol hátul, "muffled sound" a jellemzése. Na akkor mégsem a világ legjobb hangszórója, mégis nekem volt jobb a fülem.
De tegnap az Alan uboomX videója után feldobta a yt Alan xb30 tesztjét. Popcorn bekészítve, na ez vicces lesz. Konklúzió: jobb mint a charge4
Na ez mi??? Visszahallgatom a felvételeit, hát neki kristálytiszta. Szép mély basszusa van, a magas tartományban talán jobb a charge 4.Szerintetek ez miért van? Tudtommal nincs firmware csere lehetőség. Valakinél kristálytiszta hangja van, obvius-birdnél meg nálam "muffled" mintaképe. Tudtommal nincs rajta sérülés, mondjuk ettől még hibás lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Xbox One játékok
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Eredeti Xbox 360 játékok
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest