Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Igazából a 250-t évek óta nem is használtam, de leginkább az akku gondok miatt. Egyfelől, hogy mindig csont üres volt, ha hallgatni akartam, így inkább tekintettem egy konnektoros zeneszerszámnak, mint hordozhatónak, másrészt akkucsere után már előjöttek a további gondok. Van egy BT150-es, amiben szintén cseréltem aksit, ha kellett azt vittem. Csak most eszembe jutott a nagy, elővettem próbálgattam, gondoltam megcsinálom, de inkább vettem egyet helyette.
A tütükézés, bár mindig idegesítő, de ha leszoksz a zenére való elalvástól, akkor nem zavaró. Inkább akusztikaijáig legyen jó. Emlékeim szerint az Envaya is szebben szólt AUX-on hajtva. Ha a hangminőség nem is javul drámaian, a külső DAC az újabb BT (asszem 5.2) és a az app (pl EQ) előnyeit mindenképp biztosítja.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Avast! Antivirus topic
- Futás, futópályák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest