- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Okos Otthon kezdőknek
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
<Adamsky> #17538 üzenetére
Hát, ha egy órával előbb írod, még meggondolhattam, volna de kifizettem paypal.
Ugyanennyiért lett volna az is, igaz kuka aksival.Hogy nézegettem, technikailag fejletteb (BT5, AKM DSP, HR Audio stb,) de ezeket kompenzálni tudom a Q15 dac-al, ami úgyis mindig ott lesz Line Outról hatom meg.
Hangerőben a Dockin tűnik nyerőnek, nem tudom, hangminőségben, meghajtókban hogy állnak?
Ahogy néztem a képeket, a Motionnak van egy passiv membránja középen, előre. És hol a második? Mert kettőt írnak neki.Az USB C töltés is előny a 12V-al szemben, de mást nem nagyon látok.
Viszont ez a kikapcsolható tütükélés Isten áldása lehet. Ez a Dockin nem tudja?
(egyszer volt egy telefonom, valami nomu s30 vagy mi, kimondottan outdoor telefon, és olyan hangos szignállal bootolt, ha rádobtam a párnát és ráültem, akkor is mindenki felébredt a házban. Külön appot kellett feltenni, hogy némítsa. Egy outdoor telefon,. vadászok, katonák, természetjárók welcome. Biztos vagyok benne, hogy szándákosan teszik bele a sz@rt, hogy ne tudjon többet, mint amit az árkategória megkövetel)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5430 12. generációs i5, 16GB RAM, 512SSD Kiváló ár/érték
- Lenovo ThinkPad T490s - i5 8365u I 16GB I 256GB nvme SSD I 14" IPS FHD I HDMI I Cam I W11
- Dell Latitude 9410 i7 / 15GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijekző Profi gép, kedvező áron!
- Segway Ninebot F40i - elektromos roller
- Apple MacBook Pro 2019 - "16/2,6Ghz/6mag/Intel Core i7/16/512gb - Space Gray/Touch Bar
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest