- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Czimby #15581 üzenetére
" ... ez a JBL nem igazi stereo ... "
Szerintem épp annyira sztereó, mint a Boom, vagy a Boom Plus. Sőt, azoknál lehet "sztereóbb". Olyasmi lehet, mint a Motion+. Ennek is ha megfigyeled, akkor a hangszórók egy köríven helyezkednek el. A korábban link-el képen a két "emeletes" hangszóró kicsit megdöntve, kifelé szólnak. Tapasztalatom szerint ez nagyon sokat tud számítani.
Az 1db mély pedig lehet simán "sub". Nem tudjuk, hogy mit küld rá az erősítő. Gondolj bele, hogy a most minden Youtuber (mínusz Alan) áétal istenített X600-ban 6 cm-esek a mélyek. Ebben 8 cm-es "közepek" vannak. Én simán el tudom képzelni, hogy arra az ovális mélysugárzóra tényleg csak azokat a mélyeket engedik rá, aminek nincs hatása a sztereó hangzásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest