- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szab120 #13824 üzenetére
"Az adapterével ... " - az pont nem kell hozzá. Közvetlenül a fali konnektorba dugható. Épp ezért is lehet nehezebb (és drágább), mert jár hozzá adapter, ami gyakorlatilag beépített.
" ... ha mindennel együtt lemegy 70k-ra."
Ööö... azért ne legyünk már telhetetlenek! Kb. 100e Ft-vel olcsóbb, mint egy Boombox 2, amivel kb. egy ligában emlegetik. Szóval ez szerintem így is bestuy. Az más kérdés, hogy nekem a kinézete miatt ennyit nem ér, vagy legalábbis most nincs rá égető szükségem." ... mert valamit ki kell választani a Samsungnál." - muszáj, hogy valamilyen EQ aktív legyen különben nem szólal meg rajta a bt.-s cucc?
Boom Plus: sajnos a passzív membránok megszorulása abszolút nem kamu és nem egyedi eset. Én eddig két YT-s hozzászólásban is olvastam róla, és azóta egy csóka két videót is tett fel a témában (vid1, vid2)
#13819 mckay
" ... mégiscsak szól TWS módban (...) úgy, hogy az inputot egy jack kábel jelenti ... "
Érdekes. Kell valamilyen sorrendet betartani ilyen esetben (pl. előbb a kettőt párosítani, majd bedugni a jack kábelt?) vagy mindegy? Azért kérdem, mert - én legalábbis azt hittem eddig, hogy - ha bedugásra kerül a jack, akkor az "lelövi" a bt.-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest