- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Aureal #13145 üzenetére
Én még nem hallottam jó Tronsmart hangszórót. A YT vloger-ek között pedig akire érdemes hallgatni (bt. hangszóró vonal) az Alan Ross. Oluv szintén egy komoly színvonalat képvisel (hangszórók, fülesek, fejhallgatók) vonalon, de kevésbé aktív. Ő egy párszor már megütötte a lábát mert nem éppen azt mondta, amit kellett volna ...
Itt van példának a Tronsmart Studio, ami akár jó is lehetne (legalábbis a felépítéséből és nevéből - hogy "studio" - azt gondolná az ember ...), de nem. Fejhallgatóval hallgasd, mert Oluv binaural mikrofonokkal dolgozik.BMW: van belőle sz@r (pl. amik nem belső, hanem "külső égésű"
motorral szereltek). De van olyan is, amiért kis túlzással a fél kezemet odaadnám.
-
stellaz
veterán
válasz
Aureal #13145 üzenetére
Én már igyekszem csak mértékadó oldalakon, fórumokon és a részletesen megírt vásárlói értékelések alapján tájékozódni.
Azon oldalakat, ahol egyből van egy vásárlási lehetőség gomb is (rendeljkinait és hasonló társait), azokat élből ignoràlom, youtuber influenszereket pedig maximum azért nézek meg, hogy lássam a termékeket gyári fotókon kívül is, meg, hogy mennyire van normálisan becsomagolva, mi van dobozban, stb. A véleményükre meg nem adok semmit sem, végig se hallgatom őket.Szerintem a Bluetooth hangfalak esetében különösen félre tud vinni az, hogy sokan nagyon eltérően gondolkodnak arról, hogy mi szól jól, és akkor az lesz, hogy a fórumokon a tronsmart agyonveri a JBL-t, aztán megveszem a tronsmartot és csak csodálkozom, hogy mi ez a szar, miközben a JBL (Sony, Denon, stb) meg tök jól szól a mediamarktban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Újszerű, akku állapot 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest