- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem a HK a BT hangfalait inkább asztali hangfalnak szánja amit ha nagyon kell akkor tudsz ideig óráig akkuról is használni,de alapvetően olyan helyen használod úgyis,ahol van 230V.
Már a kialakításukon is látszik,hogy nem arra lettek szánva,hogy a strandon a homokban fetrengjenek,vagy a kertben egész éjjel dübörögjön a bogrács mellett.
Arra a JBL való.Nézz meg egy Onyx Studio 7-et.Se nem porálló,se nem vízálló,de még a formája sem olyan amit szívesen cipelsz.Ez otthonra a szobába/nappaliba,teraszon grillezéshez/bográcsozáshoz,kisebb házibulikhoz lettek tervezve,nem strapa outdoor cuccok.
Hiába BT-s és akkus mind a 2 márka,másra lettek tervezve.
Ha a helyén kezeljük,akkor semmi baj nincs a HK cuccaival. -
csƵ
addikt
Nem probléma, hogy csak 8 órát tud közepes hangerőn. Ebből úgyis csak teraszos, kerti, utazós hangcucc lesz. Fél napokat pedig nem hallgatunk egyfolytában zenét, sosem volt jellemző, hogy pár óránál többet szólt volna zene.
Majd elvileg holnap érkezik, beszámolok róla, hogy hogyan viszonyul a hangja a Sony soundbarhoz képest. Mert azért az se egy zenemester. Inkább filmre vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest