- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarod1
veterán
válasz
ProdyG #11925 üzenetére
Nos, a családban a teljes flip széria megvan, én az 1 -es el kezdtem, bár annak még nem microusb-s volt a tápja, még mindig szól ,bár az akksija már nem a régi.
Nekem sokáig a flip3 volt, jól szólt és könnyen hordozható volt, nem foglalt nagy helyet,
aztán cégtől kaptunk Karácsonyra Flip4 et..ez kicsivel nagyobb lett és jól szól,
A laptop hangszóróknak is ez használom.
rendeltem hozzá kemény tokot amibe kábel és akár töltő is belefér
Flip5 az megint nagyobb lett 1 kicsivel, de vezeték nélkül a 4 es el már nem tudod összekötni.
Charge okat nagynak találom a hordozgatásra.
a JBl alkalmazással a Firmware-t tudod frissíteni ha megjelenik vmi új de ez szinte az összes új JBL es cuccra vonatkozikZenéket is ezen hallgatom, Vízálló
-
válasz
ProdyG #11925 üzenetére
Charge még közepes hangerőn is dinamikusabban szól mint a Flip5.Nem véletlenül van úgy a sorrend a JBL-nél,hogy
Go-Clip-Flip-Charge-Xtreme-Boombox.
Az Essentialt még nem hallottam szólni,de az egy “rebootolt” Charge 3 nagyjából.
Menj el egy Mediamarktba/Euronicsba/Auchanba,vagy más olyan boltba ahol ki vannak állítva és próbáld ki őket az a legbiztosabb egy hangszórónál,a Te fülednek kell döntenie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged